Rezumat LANpocalypse – primul mare eveniment Overheat

Iată că după un tur de forţă de aproximativ 4 luni de zile evenimentul LANpocalypse a prins viaţă şi a primit în sânul său câteva sute de oameni dornici de distracţie.

World of Tanks, FlatOut, Heroes of Newerth şi Team Fortress 2 au fost jocurile în care 200 de participanţi şi-au măsurat priceperea de-a lungul celor două zile de competiţii. În plus, alte peste o sută de persoane ne-au vizitat pentru a participa la concursurile F1 Red Bull Racing, pentru a se distra în zona LAN Party Ad-hoc, sau pur şi simplu ca spectatori sau susţinători ai unor concurenţi din cadrul competiţiilor.

Pe parcursul evenimentului au fost oferite peste 100 de premii iar în cursul acestei săptămâni toţi cei care au participat la eveniment (şi au trecut pe la biroul de check-in) vor beneficia de un premiu-surpriză pe adresa de e-mail pe care ne-au furnizat-o la înscriere.

Le mulţumim tuturor celor care ne-au vizitat pentru că au dedicat evenimentului nostru o parte din timpul lor liber, le mulţumim tuturor pentru aprecieri şi pentru asediul de întrebări legate de un eventual eveniment viitor şi sperăm că aţi avut parte de multă socializare şi distracţie.

Le mulţumim şi celor care ne-au semnalat că anumite lucruri au scârţâit şi dorim să îi asigurăm că următorul eveniment organizat de noi îl va întrece pe acesta, întrucât bagajul de experienţă acumulat de-a lungul evenimentului ne-a ajutat să ajustăm ingredientele pentru evenimentul viitor, în special în ceea ce priveşte durata competiţiilor şi timpul de aşteptare până la începerea lor.

Mulţumim partenerilor noştri de la Ubisoft, Wargaming.net, Bitdefender, Activision, Softbinator, USR, StartUB, IQool dar şi prietenilor de la Red Bull pentru ajutorul oferit în cadrul acestui eveniment şi pentru că au avut încredere în profesionalismul nostru. De asemenea ţinem să le mulţumim partenerilor noştri din organizare: Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică, Forum IT şi Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti, care au întins câte o mână importantă de ajutor evenimentului.

 

Galeria foto a evenimentului poate fi găsită la link-urile:

Ziua 1:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.446278752109039.99992.183077721762478&type=3

Ziua 2:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.446285075441740.99994.183077721762478&type=3

 

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.