The Elder Scrolls: Online – cinematic trailer

The Elder Scrolls Online a fost una dintre cele mai plăcute surprize din partea Bethesda Studios. Acesta are șansa de a deveni cel mai popular joc online MMORPG, de la World of Warcraft încoace.

Fiind în development timp de 5 ani, Bethesda are un motiv și mai mare de a-l avea în producție mai ales după succesul răsunător avut de The Elder Scrolls V: Skyrim.

Ca orice capitol din The Elder Scrolls, poveştile nu au nimic în comun, în afara ţinutului Tamriel, ele fiind plasate în ere diferite. Elder Scrolls Online va fi plasat cu 800 de ani înainte de acțiunea din Skyrim, când Prințul Daedric Molag Bal încearcă să cucerească întreg ținutul Tamriel. Ca personaj vom avea posibilitatea de a ne alătura uneia din cele 3 facțiuni: Aldmeri Dominion (compus din rasele Altmer, Bosmer, și Khajiit), Daggerfall Covenant (compus din rasele Bretons, Redguards, și Orcs ), Ebonheart Pact (compus din rasele Dunmer, Nords, and Argonians).

Jocul va fi lansat anul acesta pe PC și MAC OS X.

httpv://youtu.be/0jNT5cMwxw0

Pe lângă minunăția de trailer ce a fost recent lansat, vă prezint un video de 9 minute, realizat de creatorii Elder Scrolls Online. Acesta cuprinde toate detaliile necesare despre joc: gameplay, poveste, customizarea personajelor și mult mai multe detalii suculente.

 

httpv://youtu.be/KxJTsq2XeKY

 

Dacă ați fost convinși de aceste prezentări, vă invit la înscrierea pentru testarea BETA a acestuia accesând acest link:  Elder Scrolls Online Beta Signup

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.