The Phantom Pain – VGA Trailer

The Phantom Pain este probabil cel mai neașteptat titlu prezentat în cadrul VGA. În trailerul de prezentare, suntem treziți de un doctor cu un accent pronunțat rusesc și stupoare, personajului principal îi lipsește mâna stângă.

Titlul jocului este în sine o aluzie la membrul lipsă, “durerea fantomă” fiind un simptom suferit de pacienții ce au suferit o amputație, aceștia având o durere acolo unde membrul nu mai există. Sindromul include de asemenea și halucinații, din nou un element prezent în trailer, prin aparițiile supranaturale de foc.

Aflat în spital, personajul este ghidat de un pacient pentru a evita un echipaj de forțe speciale, aparent pus pe uciderea tuturor din cadrul instituției.

Există foarte multe speculații, cum că Phantom Pain este de fapt Metal Gear Solid V, datorită multor factori:

-jocul rulează pe motorul grafic Fox, același motor prezent și în Metal Gear Solid: Ground Zeroes
-apariția unui om în flăcări sugerează că acesta ar fi comandantul din Ground Zeroes cu arsuri foarte grave
-personajul principal prezintă foarte multe asemanari cu Big Boss

Deși nimeni nu poate fi sigur dacă Phantom Pain este într-adevăr Metal Gear Solid V sau nu, un joc ce prezintă animații de o asemenea fluiditate și o poveste învăluită în mister, va fi magnific.

httpv://youtu.be/t1ZQ5XBCmzs

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Ce card de memorie merita de 16 sau de 32 de GB pt ca din cate stiu eu pe un cont de psn doar un card merge si de exemplu se umple daca iau un card de 16 si mai vreau sa iau unul de 16 dar daca vreau sa imi mearga trebuie sa imi fac alt cont de psn sau trebuie sa resetez ps vita si nu cred ca mai ramane salvate jocurile si tot ce am pe cardul celalalt.Asa ca nu prea stiu daca sa imi cumpar un card de 16 sau de 32 de GB.Cam pe un card de 16 GB incap 5-6 jocuri si daca mai am si poze si muzici si toate cele cam 4 iar pe unul de 32 cu tot cu muzici si poze incap lejer cam 9-10.Te rog sa imi raspunzi pentru ca nu stiu ce sa fac si cardul de 16 GB costa 210 lei iar cel de 32 GB costa 370 lei deci intrun fel economisesc 50 de lei daca iau unul de 32 GB decat daca iau doua de 16 GB si mai am o nelamurire la media galaxy sunt doua tipuri de casti pt ps vita care este mai bun: Casti intraauriculare Sony Ps Vita care costa 80 lei si Casti PS Vita Plus Digital Content care costa 70 lei. Multumesc de ajutor.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.