Lansarea Assassin’s Creed 3 in Romania

Miercuri, 31 octombrie 2012, la ora 19:00, în incinta magazinului Media Galaxy din centrul comercial Orhideea, situat pe Calea Giuleşti, nr.1-3, sector 6, Bucureşti va avea loc lansarea Assassin’s Creed 3 orchestrată de prietenii noștri de la theGameCAST impreună cu Media Galaxy, Best Distribution şi Sony Computer Entertainment Europe.

Nu pierdeți ocazia unică de a încerca jocul în premieră pe console Playstation 3 și de a pleca acasă cu numeroase premii din cadrul concursurilor, premiul cel mare fiind o consolă PlayStation 3 Super Slim + Assassin’s Creed 3.

Cei care se prezintă primii la eveniment vor primi garantat un tricou AC 3 gratuit (în limita stocului disponibil). În plus, cei care vin pe durata evenimentului cu dovada achiziţionării oricărei ediţii de Assassin’s Creed 3 sau Assassin’s Creed 3: Liberation din magazinul Media Galaxy Orhideea vor primi un hanorac Assassin’s Creed 3 (în limita stocului disponibil).

De asemenea, se va susţine şi o demonstraţie de captură video pe console din partea AverMedia, în care participanţii pot să câştige o placă de captură Game Capture HD şi tricouri AverMedia.

Redacția Overheat împreună cu alte redacții vor fi prezente la eveniment pentru a vă călăuzi în noua lume a revoluției americane și a personajului Connor.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în următorul clip promoțional.
Enjoy! 😀
httpv://www.youtube.com/watch?v=4OlLa66ybQs&hd=1
Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.