SimCity 5 | Disaster Trailer

Dacă cineva mă întreba acum o săptămână ce știu despre seria Sims sau SimCity aș fi spus “I don’t care or not interested”. Aș fi făcut această afirmație deoarece niciodată nu am fost interesat de acest gen de jocuri. Poate motivul principal ar fi că înaintarea în vârstă mă face mai “ciufut” și cu greu ajung să fiu impresionat de noile apariții.

Fiindcă avem acces la tehnologie mult mai avansată la ora actuală am pretenția ca producătorii de jocuri să vină cu ceva original, să mă dea pe spate și să mă facă să aștept cu nerăbdare acel(e) joc(uri).

În timp ce mai citeam pe net despre jocuri am băgat de seamă că developerii de la EA lucrează la un nou SimCity și împreună cu știrea era un trailer. Curios din fire am zis să văd despre ce este vorba, să dau o șansa acestui gen.

Pot spune că am rămas plăcut impresionat după ce am urmărit acel trailer, parcă mă simțeam ca un copil cu acea dorință arzătoare de a își crea propiul oraș de vis, așa cum încercam noi toți în copilărie să îl facem din cuburi.

După ce am urmărit alte trailere pot spune că jocul încearcă să îți testeze imaginația și capabilitatea de administrare a unui oraș, unde trebuie să iei destul de mulți factori în considerare, iar în ajutor vine chiar orașul în sine, mai degrabă cetățenii acestuia.

Grafica are o tentă cartoonish, mult mai prietenoasă față de vechiul SimCity 4, iar celelalte elemente ale jocului sunt într-o armonie deplină datorită noului engine GlassBox.

Pot spune că SimCity 5  tocmai și-a găsit un loc în lista mea nu tocmai lungă de jocuri pe care le aștept.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=1Ig6E2460V0&feature=relmfu

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=yWLClUwAHGc&feature=relmfu

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=uFa3ET9FUzI&feature=relmfu

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.