Lansarea Fifa 13 a fost….delicioasă!

Sâmbăta aceasta la magazinul DOMO Enjoy, din cadrul complexului Băneasa Shopping City, a avut loc lansarea cu surle și trâmbițe a jocului Fifa 13.  Participanții au venit cu mic cu mare să își etaleze abilitățile sau să pășească pe un teritoriu necunoscut sau puțin cunoscut, acesta fiind și cazul meu.

Pentru desfăşurarea cât mai eficientă a concursului, concurenții au avut la dispoziție patru calculatoare de la GIGABYTE  dotate cu o gamă variată de periferice pentru a satisface exigențele acestora, iar  membrii staff-ului ESL România  au avut grijă să mențină o atmosferă “fotbalistică“.

Finala și semifinala competiției a marcat momentul unor lupte acerbe pe câmpul de fotbal, fiecare “căpitan” încercând să  obțină un avantaj semnificativ față de adversar.

Nici premiile nu au fost mărunte:

Locul I: Joc Fifa 13 + Kit Tastatură & Mouse Microsoft Ergo 7000

Locul II: Joc Fifa 13 + Mouse Microsoft Sidewinder X8

Locul III: Joc Fifa 13 + Tastatură Microsoft Sidewinder  X6

De menționat este compania DOMO, care a devenit o verigă importantă în cadrul lansărilor de jocuri și astfel umple golul lăsat de celelalte companii care s-au răzgândit cu privire la susținerea pieței de gaming din România.

Enjoy the pics! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Salut ! ma poti ajuta si pe mine cu controalele de la tastatura pentru fifa 13 :9 pe gamepad imi merg sagetile automat,pe tastatura,nu 🙁 Te rog mult de tot sa ma contactezi pe mail sau me yahoo messenger !!!! Multumesc mult de tot….

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.