Metal Gear Rising: Revengeance, Gamescom trailer

Cei ce dețin Playstation 1, 2 sau 3 trebuie să cunoască seria de jocuri Metal Gear Solid.

Această serie se poate juca în întregime pe PlayStation 3, de la primul titlu şi până la Metal Gear Solid: Guns of The Patriots, cea mai recentă poveste a lui Solid Snake. O trilogie ce explică trecutul seriei Metal Gear se află de asemenea pe Playstation Portable, unde personajul principal este Big Boss.

Hideo Kojima, creatorul seriei ne pregătește pe PS3 și Xbox 360 un nou joc plasat în universul Metal Gear, dar care va avea un nou protagonist: Raiden. Raiden și-a făcut apariția în Metal Gear Solid 2 și 4 dar acum va avea parte de propriul sau joc, Metal Gear Rising: Revengeance.

Raiden este un soldat black ops cyborg ce mânuiește sabia de samurai cu o pricepere nemaipomenită. Povestea din spatele acestei noi intrări este necunoscută pe moment, dar este legată de scurgerea unor informații majore în lume iar aparent samuraiul cyborg este pus pe tăiat capete, la propriu. Deși seria Metal Gear Solid se baza mult pe stealth, acest nou capitol va fi un hack&slash clasic, unde vom putea tăia și dezmambra pe apucate. Cu ajutorul unei noi mecanici putem tăia obiecte și inamici cu o precizie rară și de asemenea cu foarte mare viteză.

Jocul este pe moment programat să apară în 2013 pe console dar, potrivit reprezentanților domnului Hideo, după lansarea pe console developerii se vor gândi serios la o portare pe PC datorită cererii mari din partea fanilor.

httpv://youtu.be/hZshJgXXHnk

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.