Zvonul zilei: drepturile francizei STALKER cedate studioului Bethesda

Acest zvon vine de la postarea unui blogger ucrainian, Sergey Galyonkin, care a dorit să ne aducă la cunoștință faptul că drepturile de autor pentru seria mult aclamată STALKER, au fost achiziționate de Bethesda, deși acest lucru nu a fost confirmat oficial.

În jurul anului 2010 a fost pus pe linia de fabricare jocul STALKER 2, planificat pentru lansare undeva prin 2012, pentru ca apoi să fie anulat. Alte zvonuri au ieșit la iveală că jocul încă este clădit, doar ca în aprilie anul acesta să fie anulat din nou.

Pe moment, pe pagina de Facebook oficială, ne este adus la cunoștință faptul că STALKER 2 nu se află în development datorită diferențelor de opinii cu deținătorul drepturilor acestui IP, dar un nou proiect este în curs de dezvoltare, poreclit Survarium.

Iată mesajul propriu-zis: “The reason we cannot continue with the development of Stalker 2 is we and our new investors were unable to come to an agreement with the IP rights owner. The entire team that was working on Stalker is now working on a new project called Survarium.”

Să fie oare toate acestea un zvon al internetului sau chiar vom vedea Bethesda aducând la suprafață un joc fenomenal? Având în vedere că studioul are ca experiență seria Fallout, ideea aceasta poate fi chiar bună. Vom vedea!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.