Spartacus Legends trailer

Cu siguranță mulți dintre voi au auzit de legenda gladiatorului trac Spartacus sau, fiind însetați de filme bune, au văzut serialul (cel plin de sânge și bătăi de la televizor), așa că am impresia că deja știți unde vreau să ma duc cu acest articol. Iată că Ubisoft s-a prins de potențialul succes pe care îl poate avea un astfel de joc, avându-l ca protagonist pe puternicul gladiator, așa că ne va aduce un joc în stil Mortal Kombat, intitulat  Spartacus Legends.

Producătorul francez ne promite că putem crea un gladiator după propriile noastre închipuiri, fiind customizabil în totalitate, tocmai pentru a-l purta de la un nivel de începător până la marile arene de gladiatori ale Romei.

Jocul va pune la dispoziția gamerilor o multitudine de arme robuste, un kill system versatil și desigur mult sânge, decapitări și dezmembrări, că altfel nu te poți numi gladiator (fără să-ți lași oponentul cu cel puțin o mână lipsă. :P).

Deși nu au fost precizate platformele de lansare, jocul va apărea în perioada anului 2013, ce probabil va coincide cu apariția sezonului 3 al serialului TV.

httpv://youtu.be/Qd_wJhMC2Uo

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.