Rocksteady Studios pregătește formarea echipei Justice League

În lumea jocurilor, imaginea lui Batman a avut un pic de suferit datorită versiunilor slab executate atât pe consolele antice de pe televizor cât și pe câteva pe PC. Asta până când un studio din Marea Britanie, Rocksteady, a venit cu Batman Arkham Asylum, un joc monumental și puternic aclamat de critici. Acesta a fost urmat de Batman Arkham City, un sequel și mai puternic decât originalul.

Ei bine, iată că englezii deja plănuiesc o continuare, numai că vor urma un trend hollywood-ian: jocul va fi un prequel, centrat pe prima întâlnire a Cavalerului Întunecat cu Prințul Crimei, Joker.

Acesta va servi de asemenea și ca o introducere pentru o serie nouăƒ, în care Batman va lupta alături de vestita Justice League (Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern). Hmm, aţi observat ceva? DC Comics pare să-și pregătească încet armele să se lupte cu provocarea celor de la Marvel. Dacă nu știți despre ce vorbesc, Marvel a lansat recent filmul “The Avengers”, unde vedem cei mai mari eroi Marvel în acțiune. DC Comics vrea să-și etaleze și el puterea.

Acest lucru este foarte evident prin toate proiectele sale: Lego Batman 2 unde vedem Liga Justiției în variantă LEGO, Injustice: Gods Among Us unde creatorii seriei Mortal Kombat îi pun pe Omul De Oțel și Batman în arene ale morții și desigur recent anunțatul film Justice League. Do i have to say more?

Pe moment Rocksteady Studios nu a dat un titlu acestui joc, dar au precizat că ne putem aștepta la el în anul 2014, cel mai devreme. Se pare că țintesc pentru noua-generație de console…

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.