Seria Hacker Evolution sub lupă – preludiu pentru concurs!

După ce zilele trecute,  în ziua aniversării a 10 ani a Studioului Exosyphen, am publicat un interviu luat celui care a înființat compania și ne-a adus pe PC-uri seria Hacker Evolution, astazi vrem să trecem în revistă cele trei jocuri care au dus pe culmile gloriei studioul de jocuri.

După cum declara chiar Robert Mureșan, fondatorul și cel care a realizat cunoscuta serie de jocuri  Hacker Evolution,  succesul nu a venit tocmai imediat, ci s-a lăsat ceva vreme așteptat:

8 ani mai târziu [de la lansarea lui Hacker Evolution] (jocurile se vindeau din ce în ce mai bine), ne-au contactat cei de la STEAM ca sa distribuie jocul. Este un lucru mare în industrie, sa ajungi să lucrezi cu publisheri mari. Adevarata surpriză a fost după lansarea jocului pe STEAM. Am ajuns pe locul 4 în Top 10 vânzări.

 

 1. Hacker Evolution 

Acesta este un prim titlu din seria de 3 jocuri care a dus simularea de hacking la un alt nivel (poate de aceea avem atâția români pricepuți în ale meseriei, hehe).  Fiind lansat pe data de 7 mai 2007  și realizat cu un buget redus, acesta are toate datele unui titlu care să merite un loc permanent pe hard disk-ul PC-ului nostru.

Mai mult, nu este tipul de joc ușurel, care să meargă cu o mână pe telefon, în timp ce apelezi la linia fierbinte/112/la mama sau bunici, ci avem de a face cu nevoia de a rezolva din cod o grămadă de puzzle-uri pentru a trece mai departe la următorul nivel.

Povestea din spatele lui Hacker Evolution este simpluță dar foarte atractivă pentru gamerii care vor să cunoască tainele celor din partea ”întunecată ” a IT-ului, și anume hacking-ul.

În cazul în care vă face cu ochiul, puteți să descărcați varianta demo a acestui joc sau chiar să achiziționați titlul la prețul de $9.95 / €9.95/ £6.95 direct de pe site-ul exosyphen sau de pe Steam.

Dacă sunteți curioși de modul de gameplay, aruncați o privire la videoclipul de mai jos:

httpv://youtu.be/6dqrBW7ZOlI

 

2. Hacker Evolution Untold

Acesta face parte din seria de prequel-uri (povești anterioare) mult utilizate în lumea gamingului, iar acum îți asumi rolul lui Brian Spencer, creatorul unei inteligențe artificiale supranaturale care s-a întors împotriva ”tăticului” ei și amenință bunul mers al umanității.

Gameplay-ul este asemănător cu cel al primului joc din serie, aducând totuși unele îmbunătățiri: noi comenzi de consolă,  niveluri care să îți pună și mai mult mintea la contribuție, posibilitatea de a crea propriile misiuni.

Jocul poate fi cumpărat pentru  $9.95 / €9.95/ £6.95, fiind disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Linux și Mac. De asemenea, dacă sunteți tentați de a-l încerca pe gratis, luați varianta demo de aici (PC, Mac, Linux)!

httpv://youtu.be/C9VxXxKL19M

 

3. Hacker Evolution: Duality

Exosyphen a vrut să își fericească fanii cu un nou titlu Hacker Evolution dar care să fie complet schimbat în termeni de design, gameplay și experiență practică de joc.

În centrul acțiunii rămâne același Brian Spencer, care de data aceasta trebuie să își folosească în mod deosebit inteligența pentru a înfrânge nu numai diabolica inteligență artificială, ci și un alt grup puternic de hackeri obraznici care vor să vadă planeta luată pe sus de tehnologia cea distructivă și scăpată de sub control.

În Duality putem să ne bucurăm atât de o campanie singleplayer, care să ne ajute în a ne exersa skill-urile de hackeri, cât și de un multiplayer ce aduce competiția la un nivel mai înalt, alături de jucători din toată lumea.

Hacker Evolution Duality poate fi cumpărat pentru 19,95 euro direct de pe Steam, ca și restul jocurilor din serie de altfel.

De data aceasta vă invit să vizionați un video review al titlului care să vă stârnească interesul:

httpv://youtu.be/-ZX8ryx5wIo

 

Partea cea mai interesantă vine tocmai la sfărșit, noi vrând să păstrăm tot ce e mai bun pentru voi la final: avem 100 de key-uri de Hacker Evolution: Duality pe care le vom arunca în vâltoarea sorților!

Stați cu ochii pe Overheat.ro pentru a fi câștiga UNUL DIN CELE 100 DE KEY-URI!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

3 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.