Assassin’s Creed 3 pe PC… amânat

Este cunoscută tendinţa celor de la Ubisoft de a amâna variantele de PC ale jocurilor pe care le produc. Dar dacă noul Ghost Recon Future Soldier a primit o amânare de o jumătate de lună (până pe 28 iunie), amânarea lui Assassin’s Creed 3 PC este ceva mai importantă.

Aşadar, deşi variantele de PS3 şi Xbox 360 vor fi lansate la data stabilită anterior, adică 31 Octombrie 2012, jocul va fi lansat pe PC cu aproape o lună mai târziu, pe 23 Noiembrie.

Sursa acestei ştiri nu este tocmai Ubisoft, ci un distribuitor ceh de jocuri care a postat pe pagina de Facebook nişte imagini cu materiale promoţionale oficiale în care se specifică separat data lansării versiunii PC. Întrebaţi despre această scăpare, cei de la Ubisoft au declarat că momentan nu au nimic de anunţat despre data de lansare pe PC a jocului.

Să ne mulţumim că nu se repetă cazul Assassin’s Creed: Brotherhood. În acel caz jocul s-a lansat pe console în Noiembrie 2010, iar pe PC abia în Martie 2011.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.