PlayStation 4 va fi anunţat “la timpul potrivit”

Într-un interviu cu MCV UK, noul şef Sony Computer Entertainment, Andrew House a fost întrebat care este motivul din care viitoarea consolă PlayStation nu a fost momentan anunţată sau prezentată public. Răspunsul său a fost… interesant:

Timpul potrivit pentru a vorbi despre noi progrese în materie de hardware este atunci când poţi arăta un salt semnificativ faţă de experienţa actuală, ceva atrăgător. Aceasta rămâne filozofia noastră. Mai mult decât atât nu am ce să spun în acest moment.

Afirmaţia pare să fie similară ca ideologie cu aceea făcută de Jack Tretton (şeful SCE America) în timpul E3, după ce a fost întrebat dacă următorul PlayStation va apărea înaintea următorului Xbox:

Cred că, dacă vă uitaţi la istoria noastră veţi vedea că niciodată nu am fost primii şi niciodată nu am fost cei mai ieftini. pentru noi totul este să fim cei mai buni. Şi cred că dacă poţi construi o consolă superioară care se lansează puţin mai târziu (decât celelalte n.r.), e mult mai bine decât să te grăbeşti şi să arunci pe piaţă ceva care pe termen lung nu va rezista. Cred că în mod ideal, într-o lume perfectă, ai vrea să construieşti cea mai bună consolă care se lansează prima şi este cea mai ieftină. Dar obiectivul numărul unu este să producem cea mai bună consolă, iar acesta este lucrul pe care noi ne concentrăm întotdeauna.

Aşadar dragi prieteni, eu zic că ar fi cazul să vă puneţi pofta în cui, căci probabil nu veţi primi un PlayStation 4 nici anul acesta şi nici anul viitor. Bucuraţi-vă însă de faptul că următoarea generaţie de console este după colţ, iar asta înseamnă că ne aşteaptă o perioadă foarte interesantă în gaming.

Colegii noştri jurnalişti de gaming de prin toate colţurile lumii scriu că se aşteaptă ca PS4 să fie lansat anul viitor, ba chiar că s-ar putea să vedem consola pentru prima dată chiar anul acesta, în cadrul conferinţelor de presă de la GamesCom sau Tokyo Game Show.

Deşi mi-ar plăcea să cred acest lucru, nu prea pot. PlayStation 3 mai are destule de arătat căci până la finalul anului viitor vor apărea destule jocuri valoroase care să ne ţină aţintiţi cu ochii în ecran. Este ultima suflare a consolei PS3 şi cred cu tărie că Sony nu doreşte să perturbe această ultimă perioadă aducătoare de profit.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.