Ce s-a întâmplat la conferința EA? Hai să aflăm!

Fiind cel mai important eveniment de gaming din an, Electronic Arts – companie serioasă și cu un palmares impresionant de jocuri – nu își putea permite să o dea în bară!

Nu a mirat pe nimeni faptul că EA s-a prezentat exemplar și anul acesta, având o grămadă de ași în mânecă iar la ordinea de zi au stat frumos în vitrină unele dintre cele mai așteptate shootere: Dead Space 3, Medal of Honor: Warfighter, Crysis 3, XCOM: Enemy Unknown, ori favoritul meu, Battlefield 3 Premium!

Evident că toate numele acestea sunt sinonime cu extazul, fiind vorba numai de titluri AAA a căror prezentare a stârnit numai urale de bucurie veritabilă!

Nici iubitorii sporturilor nu au fost uitați, ei primind cele mai tari vești – vorbim aici de FIFA 13, parteneriatul EA cu UFC sau Madden 13.

Dar stați un pic! Că dacă tot vorbim de EA este normal să avem parte de acțiune multă, viteză la limită, mașini de poliție care urlă și gonesc nebunește, adică de NFS Most Wanted (a reînviat din nou din moartea digitală însă poate de data asta va fi mai bun – e produs de Criterion totuși).

Singura parte mai puțin interesantă pentru mine cel puțin, a fost cea în care au pierdut minute bune cu două ”prostioare” casual care se adresează totuși unui public numeros (numai hardcore gamer  să nu fii…): Sim City Social (oameni buni, e un ALT joc de Facebook!!!) și Sim City pentru alte alea mai serioase un pic  – gata de instalat pe hardul din PC  ori de jucat pe console!

Hai mai bine să le luăm pe rând și să vedem ce are fiecare titlu de pus la bătaie pentru a le lăsa cu gura căscată!

 

Dead Space este una dintre francizele care impresionat foarte mult pblicul așa că avem și o a treia parte a poveștii care se va axa de data asta mai mult pe acțiune decât pe supraviețuire și mult sânge! Și dacă tot ni se spune că trebuie neapărat să socializăm, mai bine o facem în Dead Space 3 care va avea și o parte de co-op foarte tare! Trebuie să ne hrănim vizual cu imaginile din joc până în februarie 2013, când titlul va ajunge pe PS3 și Xbox 360 (momentan nefiind confirmată o variantă pentru PC)!

httpv://youtu.be/JvTE629WOk0

 

Madden NFL 13 este un joc pentru pasionații de ”americănisme”, care degustă din plin fotbalul american și nu au probleme în a lăsa FIFA la o parte și a se bucura de ceva mult mai ”intim” la atingerea dintre jucători. Realismul conferit acestui joc va veni tocmai din noul motor grafic pe care se bazează – Infinity Engine – a cărei fizică cică o poți ”simți”!

httpv://youtu.be/0WeyuxDRAz4

 

Despre Battlefield 3 Premium v-am tot povestit și cred că este momentul să las frumusețea de material video de mai jos să vorbească de la sine! Tot ce trebuie să mai știi este că pachetul Premium este deja disponibil pentru cumpărare însă doar cei care au jocul pe PS3 se pot bucura acum de el; restul gamerilor – așteptăm până săptămâna viitoare, ce să facem…

httpv://youtu.be/9VZUcLgtDM4

EA a avut ceva de spus și în priviința MMO-ului Star Wars: The Old Republic, care a primit un DLC nou dar și posibilitatea de a juca gratuit titlul până la level 15.

httpv://youtu.be/HwxrpaTUfA0

 

Medal of Honor: Warfighter arată al dracului de bine, fiind construit pe același engine ca Battlefield 3 (Frostbite 2)! Nici măcar nu mai este mult până îl vom vedea în rafturile magazinelor – este programat să apară pe data de 23 octombire! Partea şi mai bună este că va avea și un multiplayer foarte bine gândit, care poate atrage mulți adepți.

httpv://youtu.be/O2p-q03AVi0

 

De FIFA 13 nu cred că trebuie spus nimic în plus – toți știm cum e, cunoaștem bine treaba….

httpv://youtu.be/iOeAKAA7ae0

 

NFS: Most Wanted va fi numai bun de luat acasă de pe 30 octombrie și de data asta cred că vom avea parte de ceva mai bun decât de obicei, titlul acesta fiind produs exact de cine trebuie – Criterion Games!

httpv://youtu.be/t7i15cmByQQ

 

Am ajuns și la ceva care trezește interesul multora dintre voi – un joc care arată ca o bomboană dulce în privința graficii dar cu un miez care dă pe afară de acțiune, de sare și foarte mult piper iute! Nu vorbesc de Master Chef sau alte delicii culinare, ci de Crysis 3! Mai jos puteți să vă convingeți singurei de grafica ”bombonicioasă”!!

 

Conferința lor a fost una dintre cele mai incitante și pline de titluri de nota 10, care definesc practic conceptul de gamer! Impresia care mi-a rămas după eveniment: zâmbet tâmp, fericire imensă pentru că am văzut că unele dintre jocurile mele favorite vor avea o continuare, extaz până la lacrimi în momentul în care pe ecranele de pe scenă a aparul Battlefield Premium!

Good Job EA, nota 10!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.