Wii U şi evenimentul pre-E3

Târziu, in noaptea care a trecut cei de la Nintendo au ţinut o mini conferinţă, pre-E3 2012, numită Nintendo Direct, în care au prezentat versiunea finală a consolei Wii U. Motto-ul companiei este:

Create something unique

Să zicem că Wii U este ceva unic. Ok, este, dar interfaţa grafică a consolei şi posibilitatea de conectare cu alti gameri mi se pare foarte invechită şi pentru copii mici. Sincer să fiu nu cred ca sunt prea multe persoane care să mă contrazică din acest punct de vedere.

Să vă spun în câteva cuvinte despre Wii U gamepad, metoda de control care arată mai mult a consolă portabilă decât a gamepad, are stick-uri analog şi touchscreen. Wii U Pro Controller nu este inclus în pachet, dar cred ca gamerii mai hardcore vor investi în el deoarece este un gamepad asemănător cu cele standard de Xbox şi PlayStation.

Recunosc, nu am mai fost pasionat de o consolă Nintendo de la bătrânul NES şi stiu că în ciuda faptului că mie nu-mi place aceast Wii U, se va vinde foarte bine în Japonia şi probabil Statele Unite.

Nintendo rămâne un producător de console pentru casual gamers, însă eu nu sunt unul din ei. După click găsiţi evenimentul, Nintendo Direct şi cred că aţi face bine să-l vizionaţi pentru a vă crea o părere personală despre acestă nouă consolă. Detalii mai multe vom avea când începe E3. Stay tunned to Overheat!

httpv://youtu.be/9AkPdAWfFjI

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.