PC Garage – mare concurs, mare!

PC Garage nu se mai satură de încercarea de a-și fideliza cumpărătorii și mai organizează câte un concurs!  

De data aceasta vom avea parte de o lună întreagă de holbat în monitor, uitându-ne cu atenție la aplicaţia “Joacă în echipa campionilor la Euro 2012” prin care împătimiții de fotbal pot face  pronosticuri privind performanţele echipelor participante la Euro 2012 însă nu degeaba! 

Trebuie să îi secați pe cei de la PC Garage de vreo 12.000 de lei noi care se vor acorda  toată luna iunie. Premiile pe care puteți să le câștigați sunt destul de potrivite pentru un gamer – un TV LED de la Samsung, tablete, PS3 -uri și Xbox-uri 360, HDD externe și multe altele.

În perioada 1 – 30 iunie, toţi cei care îşi fac cont la PC Garage au şansa de a se înscrie în cea mai tare competiţie a verii. Obiectivul fiecărui participant este de a strânge cât mai multe puncte prin alegerea rezultatului unui meci, alegerea ordinii echipelor în fiecare grupă, alegerea golgeterului sau a echipei câştigătoare la Euro 2012.

În plus, fiecare 500 RON achiziţii în orice produse GIGABYTE, Intel sau Kingston reprezintă un bonus automat de 200 puncte. Mai multe produse comandate, mai multe puncte acumulate şi şanse de câştig.

PC Garage recunoaște valoarea simbolică a unei beri bune, reci și bună de sete, așa că va premia în fiecare zi de meci participantul ce are punctaj maxim cu 60 de doze Bergenbier. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi.

Mai multe detalii despre acest concurs găsiți pe http://www.pcgarage.ro/euro-2012/.

Baftă la scoruri și la cumpărături, dacă e cazul!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.