Battlefield 3 Premium = toate DLC-urile la pachet!

Dragii noștri iubitori de Battlefield 3 sau viitori dependenți de cel mai bun shooter al momentului , avem vești bune pentru voi!

Se pare că EA vrea să prindă în plasă mai mulți gameri și drept urmare Battlefield 3 va beneficia de un pachet ”Premium” prin care se acordă acces timpuriu la patru din cele cinci DLC-uri ale titlului – Back to Karkand (care deja a apărut), Close Quarters (va fi disponibil din luna iunie), Armoured Kill (începând cu septembrie) and End Game (programat pentru luna decembrie).

Sursele mai spun că ar exista planuri pentru un al cincilea DLC, numit Aftermath, care va fi lansat chiar înaintea lui End Game dar despre care încă nu se știe mare lucru decât că DICE îl va prezenta lumii în timpul conferinței de presă a EA din cadrul E 3-ului de anul acesta.

Se pare că Battlefield 3 Premium va apărea pe piață în 29 iunie și va costa 60$. Ideea nu este deloc una rea din moment ce un singur DLC este cotat la un preț de 15$ însă nu banii sunt importanți atunci când ai ocazia să te bucuri înaintea tuturor de noi moduri de joc, hărți și mai multe arme, camuflaje și dog taguri.

Poate părea un pic cam mult la prima vedere însă lista cu elementele oferite este destul de lungă: 

  • 20 hărți
  • 20 noi arme
  • mai mult de 10 vehicule
  • 4 noi moduri de joc
  • peste 30 de noi asignmenturi
  • o grămadă de dog taguri cu ajutorul cărora să îți oftici prietenii (peste 20)
  • beneficii premium: skin-uri, camuflaje

Dacă nu te tentează, EA nu bagă pe gât cu forța serviciul Premium, DLC-urile putând fi achiziționate și separat dar cu un preț mai mare per total (dacă vor fi toate 15$, ne așteptăm la un cost de 75$) dar cu același conținut. Practic, Battlefied 3 Premium este un fel de vânzare en-gross a conținutului ce urmează să fi scos pe piață anul acesta.

Eu nu pot să spun decât ”well done EA” și că aștept ziua de 29 cu mare nerăbdare!

 

UPDATE!

PlayStation Blog a postat faptul că Battlefield 3 Premium va fi anunțat la E3, în cadrul conferinței EA și va fi pus pe piață în aceeași zi (4 iunie) la un preț de 49.99 euro!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.