Rayman Legends – aproape confirmat! UPDATE: Leaked trailer + confirmare oficiala

UPDATE 2: Ubisoft a confirmat faptul că Rayman Legends este în producţie la Ubisoft Montpellier, dar spune că video-ul care a ajuns pe net nu este un trailer în toată regula, ci un material destinat distribuţiei în interiorul firmei, bazat pe prototipuri la care lucrează producătorii. De asemenea, comunicarea precizează faptul că acest filmuleţ nu prezintă nici pe departe felul în care va arăta şi funcţiona Rayman Legends sau consola Wii U.

UPDATE 1: A fost scăpat pe net primul trailer al Rayman Legends. Ubisoft încearcă cu disperare să-l scoată de pe toate site-urile pe care a fost uploadat. Trailerul ne arată şi cum funcţionează funcţia RFC a controllerului de Wii U. Trailerul va apărea la vreo 20 de secunde după ce daţi Play:


Ştirea originală:

Ubisoft nu vrea să lase în aer jocurile care au prins foarte bine la public – vobim aici de Rayman Origins – așa că deja face valuri în marele ocean digital – Internetul – înregistrând două domenii al căror nume ne arată clar la ce să ne așteptăm în viitorul aproipat:

  •  RaymanLegends.com (Whois)
  •  Rayman-Legends.com ((Whois)

Devine limpede faptul că platformerul 2D Rayman Origins, prezent pe multe dintre gadgeturile noastre preferate de gaming – PS3, Xbox 360, Wii, 3DS, chiar și Vita, a fost un succes iar continuarea acestuia se pare că nu se va mai lăsa mult timp așteptată.

Dacă nu știți despre ce e vorba, însă aveți curiozitatea, mai jos puteți urmări căteva secvențe de gameplay din Rayman Origins:

httpV://youtu.be/BGtLJ5e3gV8

 

Despre sequel – Rayman Legends – nu se cunosc momentan alte informații, ci doar că va exista și că este 99% posibil să fie lansat pe viitoarea consolă a celor la Nintendo – Wii U!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.