S.T.A.L.K.E.R 2 anulat, trăiască Survarium!!!!!!!

Hei, dacă ți-a plăcut S.T.A.L.K.E.R și așteptai să pui mâna pe a doua parte a seriei, care părea a fi în plină dezvoltare, trebuie să te dezamăgim deoarece studioul GSC Game World a decis să abandoneze lucrul și să dezamăgească multă lume (including me).

Nu este vina lor. Așa cum se întâmplă de multe ori în viață, resursele financiare nu sunt de ajuns pentru a realiza un proiect în care crezi cu adevărat și pentru care ai face orice să îl vezi pe piață. Singura soluţie era găsirea unui mare investitor. Deși echipa a crezut până în ultimul moment în potenţialul lui S.T.A.L.K.E.R 2 și a lucrat efectiv fără a primi niciun fel de ban din decembrie 2011 până acum, ei au fost nevoiţi să abandoneze munca atunci când nu s-a mai întrevăzut vreo ieşire din această situaţie.

După ce am vorbit despre veștile proaste, trebuie să însuflețim situația și să ne concentrăm atenția spre niște norișori mai roz și mai plini de viață și animație!

Astfel, am aflat că o parte din veteranii încăpățânați care au produs jocurile  S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl,  S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky și S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat se află deja într-un alt mediu creativ, care le va permite să își continue munca și să ne încânte cu niște titluri excepționale. Noul studio din care fac parte se intitulează Vostok Games și practic îi ia locul lui GSC însă asta nu înseamnă că S.T.A.L.K.E.R 2 este încă în lucru.

Cu toate acestea, noul studio a găsit deja fonduri pentru a realiza ceva asemănător proiectului precedent de la GSC dar de data aceasta vorbim de un  free-to-play massively multiplayer online first-person shooter intitulat Survarium.

Site-ul jocului, deși este doar în rusă, ne dă o idee cu privire la ce să ne așteptăm:

Survarium – free2play MMO-first-person shooter, a cărui acțiune este stabilită în viitorul apropiat, jocul fiind construit în jurul unei catastrofe de mediu  la scară largă, cauzele sale fiind necunoscute.

 Vom avea parte de animale şi păsări nebune ce atacă complexe industriale, instalații militare, depozite şi centrale electrice. Plante ciudate şi ciuperci cresc prin beton şi fier. Oamenii de ştiinţă din întreaga lume încearcă, fără succes, să facă faţă  anomaliei, care se extinde într-un ritm alarmant.

Jocul este dezvoltat pe un nou motor grafic, proprietar Vostok şi urmează să fie lansat pe PC la sfârşitul anului 2013.

 

Mai mult, noul studio se prezintă într-o manieră foarte interesantă, printr-un videoclip titrat în engleză care ne dă multe informații cu privire la ceea ce ar trebui să așteptăm de la echipă, materialul fiind primul capitol dintr-un jurnal al producătorilor:

httpv://youtu.be/Kl812VZv9VI

Iar dacă aveți nelămuriri cu privire la ce va însemna Survarium, aveți ocazia de a sta de vorbă cu producătorii săi chiar pe Twitter, la o ședință de întrebări din partea fanilor și răspunsuri venite de la Vostok Games, care începe azi, 26 aprilie la ora 18:00, ora României.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.