Crysis 3 – Debut Gameplay Trailer

Așa cum am scris în acest articol, cei de la Ea Games și Crytek au revenit cu un gameplay trailer care ne ajută să mai dispersăm din misterul lăsat de teaser.

Din cauza acelei cupole create de facțiunea CELL,orașul New York, unul dintre cele mai apreciate orașe din lume a devenit doar o umbră a gloriei sale.

Pe lângă asta, orașul este în continuare împânzit de extratereștrii Ceph, unii noi, alții vechi, iar jungla apărută face lucrurile mai interesante pentru jucători și protagonistul nostru.

Venit în ajutor pentru a “curăța” situația este nimeni altul, decât, Prophet, adică corpul lui Alcatraz,mintea lui Prophet și interfața costumului care face posibilă această legătură.

Pentru a avea munca mai ușoară, Prophet, a fost dotat cu noi gadget-uri și arme, una dintre arme fiind un arc experimental care trage săgeți explozive sau care distorsoneaza compoziția naniților la inamici ( e “complication”).

Din punct de vedere grafic, asistăm la încă o îmbunătățire majoră, dezvoltatorii dorind să ne ofere o foarte mare fidelitate grafică, dar avem și celelalte elemente, cum ar fi sunetul, atmofersa, care completează rețeta.

Cu inamici din ce în ce mai înrăiți și cu o organizație malefică cu gânduri nu chiar bune , misiunea lui Prophet devine din ce în ce mai grea și asta puteți să vedeți în noul trailer.

Enjoy!

httpv://youtu.be/8PdGUZauShA

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.