Nintendo nu va participa la Gamescom

Veste mare de peste hotare. Dacă aveai în plan să treci prin Germania în perioada 16-19 august pentru a participa la cea mai importantă expoziţie de jocuri din Europa – Gamescom – ei bine, află că evenimentul va fi în continuare senzaţional, doar că Nintendo nu va participa.

Asta înseamnă că dacă sperai să testezi cu propriile mâini consola Wii U (despre care încă nu se ştie mare lucru), nu vei avea ocazia să faci acest lucru la Gamescom.

Informaţia vine de la Silka Gulicher, reprezentant PR al Nintendo Germania. Însă ea a mai spus că această decizie este motivată de faptul că Nintendo vrea să se concentreze pe activităţi post-E3. Adică după E3 se vor organiza evenimente private care să aducă Wii U şi noile jocuri pentru 3DS în atenţia presei şi a partenerilor de retail. Desigur, asta se va întâmpla în ţările care contează. Din păcate, România nu face parte din ele.

Informaţie adiţională: Pentru cei care nu ştiu, expoziţia E3 se desfăşoară în 5-7 Iunie în Los Angeles, iar cu această ocazie Nintendo va prezenta  consola Wii U mai în amănunt. Vom raporta cu promptitudine toate informaţiile noi de la E3 în perioada respectivă.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.