Hawken PAX East 2012 Trailer

Se pare că PAX East a fost un bun prilej pentru producătorii de jocuri să își prezinte ultimele creații sau să își facă publicitate la jocurile deja existente, ca să mai atragă banii playerii de partea lor.

Printre producători se numără Adhesive Games, care ne mai prezintă încă un trailer pentru jocul lor Free-To-Play, Hawken.

Trailer-ul  oferă noi elemente de gameplay pentru fanii care așteaptă lansarea acestui joc și pot spune că pare foarte promițător.

Din câte văd au fost introduse/ schimbate anumite elemente care să echilibreze jocul. Unul dintre aceste elemente este weapon overheating, care învață jucătorul să își folosească armele cu eficiență, nu să se ducă ca Rambo, împușcând tot.

Un alt element menit să asiste jucătorii sunt niște turele care trag rachete asupra inamicilor, dar aceste turele pot fi distruse la rândul lor și pot deveni disponibile din nou, doar după o anumită perioadă de timp, după ce se repară.

Totuși, “la piesse de résistance” este o bilă de energie care aruncată, transmite un EMP (puls electromagnetic) și scoate din uz roboții echipei adverse pentru o anumită perioadă de timp.

Mai multe “roboticisme” în trailer. Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=CL4QuCNpIhM

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.