Crysis 3 va fi confirmat pe 16 aprilie

Crytek trebuie să fie destul de furios acum că Origin – magazinul de distribuție digitală a celor de la EA – a făcut greseala capitală de a lista Crysis 3 cu preț cu tot!

Deși Origin a retras deja adiția, răul pentru producători a fost deja făcut iar noi nici că ne puteam simți mai bine! Am reușit să vedem cum va arăta coperta de Crysis 3 pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360!

Producătorii au declarat în urma acestui incident că vor face un anunț oficial în luna aprilie cu privire la o eventuală dată de lansare a titlului la care ma adăugăm și un post de pe twitter-ul Crytek:

The best kept secret in shooters just can’t be contained. Stay tuned for more information on April 16. (n.r. Cel mai bune păstrat secret în ceea ce privește shooter-ele nu poate fi păstrat. Fiți pe fază pentru mai multe informații pe 16 aprilie)

Chiar luna trecută Crytek vorbea despre un titlu de calibrul AAA care va fi prezentat oficial  publicului  în aprilie și cu toate că au fost destul de zgârciți cu informațiile, ne gândeam că ar putea fi vorba de un titlu din seria Crysis.

Managerul general Nick Button-Brown spunea atunci că titlul va fi susținut de un buget enorm și că va fi disponibil atât pe PC cât și pe console.

Uite că vestea va veni odată cu iepurașul, în a doua zi de Paște.

Hai s-o numim impropriu Easter Egg!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.