Steel Battalion: Heavy Armor

Steel Battalion: Heavy Armor este noul sequel al jocurilor  Steel Battalion și  Steel Battalion: Line of Contact dezvoltat pentru consola Xbox 360, unde de asemenea vă trebuie și senzorul Kinect pentru a vă putea juca.

Acțiunea jocului are loc în anul 2082 într-o lume în care calculatorele au rămas doar un vis frumos din cauza unui microb mâncător de silicon care a început să distrugă toate procesoarele din lume chiar din anul 2020.

Mai bine abordau denumirea de  termită siliconică  pentru această problemă decât microb, sună mai mult ca o banală răceală care trece cu Nurofen Forte, decât ca o criză mondială calculatoristică.

Evenimentele au loc la începutul jocului, din câte se pare în apropierea unui New York capturat de un inamic care deocamdată nu a fost dezvăluit.

Principalul mod de joc este cu un tanc (seamana cu stramosul unui mech warrior) care se deplasează pe doua picioare metalice mari și care este dotat cu mitraliere, tunuri și poate alte chestii.

Din câte se pare a fost prealuat designul tancului convențional cu șenile, tunul a fost mutat in dreapta și poziționat pe un afet ( locaș) care se poate mișca la un anumit număr de grade.

Ce mai  puteți observa este lipsa unui turele, poate că disponibilitatea resurselor era mai mică și așa s-au mai redus din costuri sau au considerat că nu mai este nevoie de o turelă deoarece corpul tancului poate pivota pe un ax.

Cred că dezvoltatorii jocului ( From Sofware) s-au inspirat după tancul M3 Lee al americanilor, care are tunul în dreapta fara turela  și diverse mitraliere. Ok enough with technical details.

Singurul mod în care poți controla tancul și interacțiunea cu echipajul  este prin folosirea senzorului Kinect.

Eu credeam că o să fie doar un joc liniar, unde trebuie să mergi și să distrugi X număr de inamici, dar din câte se pare jocul este mult mai avansat.

Pentru reușita unei misiuni trebuie să ai și o legătură strânsă cu echipajul tău, să vezi ce nevoi au, etc. Uneori sunt cazuri în care unul din membrii echipajului clachează din cauza stresului și a tensiunii și încearcă să dezerteze, iar  tu trebuie să îi bagi mințile în cap.

Va las să vă faceți o părere din următoarele filmulețe. Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=bVkUZbJm9vE&ob=av3e

httpv://www.youtube.com/watch?v=MW7RXSeE_-E&feature=uploademail

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.