Diablo III din 15 mai și cum să îl iei gratis

Blizzard Entertainment știe să ne aducă zâmbertul pe buze (era și cazul), ceea ce a și făcut când a strigat către întreaga lume că mult așteptatul, controversatul, poate și înjuratul Diablo III va scoate capul din cutie și se va alătura clubului titlurilor de succes din gaming.

Mike Morhaime, co-fondatorul Blizzard a declarat presei:

 “După mulți ani de muncă asiduă din partea echipei de producție și după luni de beta testing  realizat de sute de mii de jucători pasionați din întreaga lume, suntem acum pe ultima sută de metri”.

Acesta a mai adăugat:

“Așteptăm cu nerăbdare să finisăm jocul în următoarele două luni tocmai pentru a livra către jucători cea mai tare experiență de action-RPG, începând cu 15 mai.”

Diablo III va apărea atât în magazinele de retail, cât și în variantă digitală pe Battle.Net, de unde se poate și face o precomandă care îți va garanta că îl vei putea juca imediat ce serverele sunt accesibile.

Însă mai avem o veste bună  – în cazul în care esti fan World of Warcraft și ai un abonament de 12 luni (în valoare totală de  $14.99*12 = 179,88 dolari pe an), vei primi Diablo III gratuit, în full version, fără  niciun fel de ”mișto”. Dacă nu ai așa ceva, încă este destul timp să rectifici situația, oferta fiind valabilă pentru cei care se înscriu până pe 1 mai 2012. Altfel, vei fi nevoit să plătești vreo $59.99.

Dacă însă nu te tentează nimic din ce ți-am spus până acum și vrei neapărat să ai ceva în plus din Diablo III, poți să te gândești la un Collector’s Edition, care costă $99.99 însă merită FIECARE CENT deoarece vine cu o listă impresionantă de iteme:

  • Diablo III full game
  • Behind the scenes  DVD (un making of care va fi foarte interesant, sunt sigură)
  • Diablo III Soundtrack
  •  Carte The Art of Diablo III de 208 pagini
  • Diablo skull și un stick USB soulstone de 4 gigabiti
    • Versiunile full ale  Diablo II și Diablo II: Lord of Destruction preinstalate pe USB
    • Stick-ul USB este realizat astfel încât să poată fi inserat în craniul Diablo și rezultă un obiect decorativ extraordinar
  • Bonusuri digitale speciale:
    • “Aesthetic Artifacts” în Diablo III: două vopsele speciale (Bottled Cloud și Bottled Smoke) și glowing Tyrael’s Angelic Wings, fiecare putând fi folosit fără limite dar și transferate către alte caractere de pe același cont
    • World of Warcraft Fetish Shaman pet
    • portrete ale personajelor din Starcraft II

Așadar dacă vă surâde ideea de a cutreiera  lumea Diablo III, ar trebui să deveniți deja hiperentuzaști și să faceți o precomandă, apoi să săriți în sus de bucurie. Cam asta ar trebui să facă un gamer.

Enjoy your moment!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.