Bioshock Infinite: Motorized Patriot

Cei de la Irrational Games au dat startul unei serii de filmulețe care au  scopul să ne prezinte inamicii/antagoniștii din Bioshock Infinite, această serie poartă numele de Heavy Hitters.

În acest prim filmuleț o să facem cunoștință cu “Motorized Patriot“, un fel de Terminator cu fața lui George Washington, care este construită cu piciorușu stâng dintr-un fel de porțelan. Printre alte defecte mai avem și un ochi lipsă, care cred l-au uitat la asamblare.

Principalul avantaj al acestui inamic este că nu știe să se dea bătut,  pune siguranța sa pe ultimul loc și din această cauză s-ar putea să vă treziți cu valuri întregi peste voi în joc.

Armamentul principal din dotare este o mitralieră Pepper-Mill Gatling Gun de dimensiuni mai mici care poate fi cărată cu ușurință și  acționată de o manivelă, cum era râșnița de cafea pe vremuri ( hmm I wonder if I can grind some coffee with it).

Singurul mod prin care protganistul nostru poate să procure această armă este numai după ce îl omoară pe “El presidente“.

Enjoy the video and tune in for more on Overheat

httpv://www.youtube.com/watch?v=SkqcLIYWj5w

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.