E3 în 2012 – și Valve participă!

În fiecare an vine un moment important în viața unui gamer – vorbim aici de o lume pusă la picioarele lui, șansa de a auzi din gura producătorilor și publisherilor de opere de artă digitale (adică jocuri domnilor, jocuri până la moarte) cele mai cool și noi informații, care să îi ofere oportunitatea de a visa la următoarele lansări din industria de profil!

Un astfel de eveniment este – deja știți – E3-ul, care face parada modei în gaming, stabilind tendințele în industria asta mi-nu-na-tă!!!!

Ce voiam sa vă spun de fapt este că la evenimentul din acest an care va alea loc între 5-7 iunie la Los Angeles Convention Center va participa și Valve, care după un an de absență a decis să revină iar vestea aceasta nu poate decât să amplifice zvonurile cu privire la un potențial anunț despre prea mult așteptatul, doritul și veneratul Half Life 3, ce a întârziat să apară.


Fanii nu prea mai pot răbda să trăiască dupa timpul celor de la Valve (care este de la 2 până la șase ori mai lung ca durată decât cel al nostru, muritorii de rând).

Probabil că vor rămâne din nou cu buza umflată referitor la anunțurile privind o eventuală lansare a Half Life 3 însă priviți și partea bună a lucrurilor – sigur vom afla mai multe despre CS: Global Offensive și DOTA 2.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.