3 zile cu PS Vita!

Suntem deja în febra lansării unei noi portabile, iar acesta nu este un eveniment prea des întâlnit în gaming așa că trebuie tratat cu atenția care i se cuvine.

A venit rândul companiei Sony să își înnoiască practic parcul de gaming cu o adiție cool, extraordinară, superbă și foarte inspirată de care tot am auzit în ultima vreme – și anume PS Vita!

Noi considerăm că trebuie să fii absolut nebun să treci cu vederea un astfel de moment astfel că Overheat o va ține într-un writing-party constant în următoarele trei zile.

Practic vom pubilca tot ce trebuie să știi despre PS Vita – începând cu modul în care s-a desfășurat lansarea din România (de la care abia ne-am întors), continuând cu informațiile de bază, specificații tehnice și terminând cu un șir inepuizabil de articole cu…totul despre jocurile disponibile, chiar și zvonuri, plus materiale video de la lansare.

Așa că pune Overheat.ro la paginile favorite, dă-ne un like pe Facebook (unde vom posta mesaje de interes național) și urmărește-ne zilnic!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.