Tactical Intervention, joc nou de la creatorul lui Counter-Strike

Dacă sunteţi oarecum recent introduşi în lumea jocurilor video, Minh Le este un nume care nu vă spune mai nimic, probabil. De fapt, acest băiat (cunoscut pe net drept Gooseman) este unul dintre cei doi oameni care au creat Counter-Strike (care la acea vreme era doar un mod gratuit pentru Half-Life).

Iată că deşi nu am mai auzit nimic de el de un car de vreme, Gooseman a revenit în lumina reflectoarelor prin anunţarea în 2010 a noului joc la care lucrează. El se numeşte Tactical Intervention şi este urmaşul spiritual al lui Counter-Strike, incluzând cam toate elementele care ar fi trebuit să facă parte din Counter-Strike 2 dacă nu ar fi fost cumpărat de Valve.

Reţeta principală e cam aceeaşi: echipele Terrorists şi Counter-Terrorists folosesc ca unealtă focul de armă pentru a îndeplini obiectivul modului de joc curent.

Tactical Intervention este produs de către FIX Korea (echipa lui Gooseman) şi va fi publicat de Mayn Interactive.

Engine-ul jocului va fi – în mod ironic – acelaşi cu cel folosit de Counter-Strike: Source şi Counter-Strike: Global Offensive, adică engine-ul Source produs de către cei de la Valve. Source-ul din Tactical Intervention se laudă însă că ar fi suferit modificări măricele.

Jocul va urma reţeta Free-to-Play (va putea fi jucat gratuit, însă anumite avantaje pot fi achiziţionate cu bani reali) şi va fi lansat în SUA şi Canada în această primăvară, după ce trece prin ultima fază de closed beta-test ce se va desfăşura în Martie. Probabil nu va dura foarte mult până va fi lansat şi în Europa.

Puteţi să colindaţi site-ul oficial al lui Tactical Intervention pentru mai multe detalii. Din păcate beta-ul se desfăşoară doar pe teritoriul Americii de Nord. Site-ul pentru regiunea SUA este acesta.

Sper doar ca la momentul lansării jocul să arate ceva mai bine decât în versiunile Beta anterioare, care m-au lăsat dezamăgit după ce am vizionat câteva filmuleţe pe Youtube.

 

Iată mai multe imagini din beta:

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.