Joacă MMORPG-ul Rift gratuit până la level 20

Trion Worlds a anunţat că MMO-ul Rift poate fi încercat de acum gratuit până la limita de level 20/personaj (level-ul maxim în Rift este 50). Posibilitatea de a testa jocul nu este limitată în timp, aşa că vă puteţi distra oricât doriţi.

Această mutare din partea celor de la Trion Worlds vine la mai puţin de un an de la lansarea jocului pe piaţă şi intră în trendul MMO-urilor care au luat decizii similare în speranţa că utilizatorii dornici de gratuitate vor deveni până la urmă plătitori de abonament pentru a savura jocul în intregime.

Facilitatea despre care vorbim a intrat în funcţiune o dată cu patchul 1.7 care aduce câteva modificări pe partea de PvP şi instanţe şi adaugă ceva conţinut nefolositor dar drăguţ, precum ornamente in-game pentru serbarea a un an de Rift (sărbătoare numită Carnival of the Ascended) posibilitatea de a te căsători în joc.

World of Warcraft a trecut nu de foarte mult timp la acelaşi sistem de gratuitate până la level 20. Aion va trece din 16 februarie la sistem free-to-play în Europa, nelimitat în timp sau level (dar cu posibilitatea de a plăti pentru a avea anumite avantaje).

Oricum ai lua-o, level 20 este o limită mai mult decât decentă, iar până ajungi la acel prag mai mult ca sigur îţi vei da seama dacă jocul e pe placul tău sau nu. Chiar şi dacă îţi place jocul dar nu vrei să plăteşti, îţi poţi face oricâte personaje doreşti, pe care să le duci la level 20.

Accesaţi acest link pentru a încerca Rift.

Articolul precedent
Articolul următor
Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.