Şocant! Alan Wake într-o relaţie cu Pisi (PC)!

Stilul “Cancan”-istic i se potriveşte de minune titlului acestui articol. De ce? Nu pentru că am fi descoperit vreo relaţie amoroasă neaşteptată în industria jocurilor şi nici măcar pentru că am fi aflat de vreun tratament naturist care să facă o placă grafică de 100 de lei să ruleze Battlefield 3 fluent la detalii maxime. Nu, ci doar pentru că această ştire are un subiect asupra căruia chiar merită să atragem atenţia!!!!

Alan Wake se lansează pe PC” ar fi sunat prea calm pentru magnitudinea ştirii, dar, în esenţă… Remedy a anunţat că Alan Wake se lansează pe PC la începutul lui 2012. Ceea ce înseamnă că suntem foarte aproape de momentul magic.

Mai mult decât atât, varianta PC a jocului va conţine (gratuit) pe lângă cele şase episoade ce constituie povestea jocului, cele două episoade ce au fost lansate ca DLC pentru varianta de Xbox 360 a jocului: The Writer şi The Signal!

Pentru cei care în ultima vreme au trăit departe de civilizaţie, Alan Wake s-a lansat în anul 2010 şi până în ziua de astăzi a rămas titlu exclusiv pentru consola Xbox 360. El este un thriller şi shooter third person produs de către finlandezii de la Remedy Entertainment, producătorii titlurilor Max Payne 1 şi 2.

Ca să terminăm ştirea aşa cum am început-o:

Alan, ce-ţi mai place să-ţi ÎNŞELI consola căreia i-ai jurat IUBIRE veşnică!!!

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.