Puss in Boots: The Video Game a ajuns în România

A venit vremea pentru ca şi iubitorii de motani purtători de ghete să primească motive de bucurie în această iarnă.

TNT Games, distribuitorul THQ în România ne-a trimis un comunicat de presă prin care ne-a anunţat că începând de astăzi vom găsi jocul bazat pe recent lansatul film Motanul Încălţat în magazinele autohtone.

Puss in Boots: The Video Game costă între 240 de lei şi 260 de  lei în funcţie de consola pentru care doriţi să îl achiziţionaţi (Wii, DS, Xbox360 şi PS3). Nu există variantă pentru PC.

Mai multe detalii puteţi găsi în comunicatul de presă pe care l-am inclus în continuare: 

———————————————————————————————————————–

București, 13 decembrie 2011.  Aventurile Motanului Încălțat continuă acum în Puss in Boots: The Video Game, noul joc publicat de THQ și distribuit în România de către TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS. Jocul  oficial al filmului Puss in Boots (n. trad. Motanul Încălțat) este disponibil la prețul de 239,99 lei în varianta pentru consolele Nintendo Wii și Nintendo DS și 259,99 lei în varianta pentru consolele Microsoft Xbox 360 și Sony PlayStation 3.


Puss in Boots: The Video Game
  are la bază recent lansata peliculă Puss in Boots,  care rulează din 2 decembrie în cinematografele din întreaga țară, cu Antonio Banderas și Salma Hayek în rolurile principale. Filmul Puss in Boots s-a clasat primul în prima săptămână de la lansare, cu încasări de 1.267.500 lei.

Sari în botinele Motanului Încălțat și pune-ți la treabă talentul de spadasin și viclenia pentru a deveni un erou legendar!

În Puss in Boots: The Video Game, va trebui să stăpânești ca nimeni altul stilul și șarmul Motanului Încălțat pentru a ieși mereu învingător în turnirurile cavalerești. Duelează-te cu răufăcătorii, furișează-te ca o felină pentru a-ți păcăli adversarii, zgârie-i dacă e nevoie și aliază-te cu celelalte personaje din film pentru a prinde Gâsca de Aur. Și nu uita nici de serenadele la chitară cu care vei cuceri inimile domnițelor în toată această aventură!

Intră în povestea Puss in Boots: The Video Game și cunoaște-i personajele și ținuturile de basm în timpul celei mai palpitante călătorii care pornește din orașul natal al Motanului Încălțat, urcă pe Vrejul Fermecat și culminează în Castelul  Uriașului.

Trăiește povestea adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, a… Botinelor!

Website oficial: PussInBootsVideoGame.com

Video (Gameplay): link

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.