De mâine, GamePro nu va mai exista

GamePro, o revistă americană de jocuri existentă din Mai 1989 şi prezentă online ( www.gamepro.com ) încă din anul 1996, îşi va închide porţile începând de mâine, 5 Decembrie.

Decizia nu vine ca o surpriză totală. În Iulie 2011 cei de la GamePro anunţau că datorită schimbărilor din industria de gaming dar şi din lumea printului îşi vor redefini revista atât în privinţa conţinutului cât şi a frecvenţei apariţiei. Revista urma să nu mai apară lunar, ci trimestrial.

Prima ediţie trimestrială a apărut pe 8 Noiembrie şi se pare că rezultatul nu a fost unul mulţumitor mai ales din cauza lipsei de doritori de publicitate în revistă, astfel încât s-a decis închiderea revistei dar şi a site-ului Gamepro.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de gaming.

O mare parte dintre angajaţi au rămas fără loc de muncă, ceilalţi rămânând să lucreze pentru un nou proiect GamePro, numit GamePro Custom Solutions. GamePro Custom Solutions va fi o firmă ce se va ocupa de creare de materiale promoţionale pentru diverse companii şi evenimente.

GamePro face parte din gigantul trust media IDG (International Data Group) şi va continua să trăiască “spiritual” pe site-ul PCWorld, unde va exista o secţiune dedicată jocurilor numită GamePro. Redactorii vor fi cei de la PCWorld.  ( http://www.pcworld.com/gamepro )

RIP GamePro, v-am apreciat existenţa.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.