Black Friday și în România

După mulți ani de invidie îndreptată spre americani, unde tradiția reducerilor grosolane este în floare, companiile de la noi au hotărât să introducă acest concept și pe piața românească.

Astfel, faimoasa vinere neagră (care e sinonimă cu 25 noiembrie) ne invadează și pe noi, aducându-ne reduceri la electronice, electrocasnice și la prduse din domeniul IT.  Până acum se știe cu siguranță faptul că vor cumpăra cu reducere de la următorii furnizori:

PC Garage – reducerile pe site-ul lor debutează în această noapte – de la ora 24.00 și se termină pe 27 noiembrie inclusiv iar reducerile pot atinge cifre cu trei zerouri (discounturi de până la 3000 de lei).

La eMAG vom avea de ales dintre aproximativ 3000 de produse cu reduceri generoase însă pentru a vede oferta lor trebuie să așteptăm oână mâine dimineață la ora 05.00!

Flanco nu vrea să rămână în urmă și intră in competiția Black Friday  cu promisiunile unor reduceri de 60%.

Koyos.ro  oferă de asemenea  peste 100 de produse cu un discount generos – aici oferta este valabilă de la ora 6.00 şi se închieie la 23.59. Ei ne mai oferă un serviciu –  produsele marcate cu “K” vor beneficia de transport gratuit în toată ţara şi în aceeaşi zi în Bucureşti.

evoMag continuă lista celor participanți la distribuția de bunătăți cu reducere –  până la 50% la zeci de produse. Startul la ei  se va da la ora 8:00 mâine dimineață.

Bucurați-vă de reduceri și spor la cumpărături!

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

4 COMENTARII

  1. Foarte mişto treaba asta. Se vede că lumea a apreciat iniţiativa. De ex. de la ora 05 pana la ora 07 când am apucat să intru şi eu pe emag jumătate din produsele participante la promoţie erau deja epuizate din stoc:))

  2. La eMag Black Friday a dura doar pana la ora 14:00-15:00; dupa acea ora nu mai gaseai nimic pe net si oricum site-ul lor mergea destul de greu si pana sa apuci sa dai cumpara, era deja indisponibil pe stoc :).
    Iar la Flanco, nu prea puteai sa numesti reduceri de Black Friday, reducerile de fapt erau preturi de piata.

    In contrast cu Black Friday, la SigmaNET acuma se desfasoara Pink Monday. 😉

    • La Flanco existau produse care de Black Friday erau mai scumpe decat in zilele anterioare, desi angajatii se jurau ca pretul este redus. Cand ii intrebam cum e posibil sa fie mai scumpe decat cu o zi inainte, angajatii ziceau ca preturile din zilele trecute erau si ele la promotie, iar promotia a fost inlocuita de black friday. AWESOME.
      Televizoare care erau 2100Lei Joi erau 2300Lei (reduse de la 3300Lei cica) Vineri. Acelasi lucru si la aspiratoare, imprimante, monitoare etc.

      eMag a avut promotii ok. Site-ul le-a jucat feste. Pe la ora 10 a inceput sa se trezeasca lumea si le-a blocat site-ul de tot.

      Luni n-am fost pe faza sa vad ce se vinde la SigmaNET.

  3. Cam multe plangeri ca au umflat preturile inainte de aceste promotii insa … la electrocasnice a fost mai ok

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.