Super Mario se întoarce pe 3DS

Acum vom putea savura aventurile lui Mario, instalatorul îndesat, micuţ de înălţime dar tare simpatic, în varianta 3D datorită celor de la Nintendo, care au scos pe piaţă Super Mario 3D Land – joc disponibil exclusiv pe noua lor portabilă (3DS).

În SUPER MARIO 3D LAND poţi simţi nostalgia seriei însă există şi elemente inovatoare care să întregească experienţa de joc, totul ducând la scopul final al lui Mario de a supriavieţui în  Regatul Ciupercilor.

Cea mai nouă adiţie a seriei o reprezintă aceea că Mario se transformă în Tanooki Mario, care poate să alunece prin aer și să atace cu propria coadă iar în plus, te vei distra și cu celelalte puteri din Cutia cu Elice care îl poartă pe Mario prin aer la Floarea de Foc, de unde protagonistul poate arunca mingi de foc împotriva adversarilor.

Jocul deja s-a dovedit a fi un succes la mama lui – el s-a lansat în Japonia pe 3 noiembrie și a ajuns în numai 4 zile pe locul unu în topul vânzărilor, cu 343.492 de unități vândute şi a adus o creștere cu peste 100% a vânzărilor săptămânale pentru consola 3DS (de la 65.041 la 145.271).

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.