Skyrim: de la schiţe la rezultatele 3D (comparaţie video)

The Elder Scrolls V: Skyrim este unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale toamnei (o toamnă de-a dreptul furtunoasă, plină de titluri importante), iar fanii abia aşteaptă să pună mâna pe o copie a jocului şi să lipsească de la cursuri/muncă timp de câteva zile.

În filmuleţul de la finalul articolului veţi putea nişte artworkuri superbe ce înfăţişează diferite zone şi personaje din joc, dar şi transpunerile lor în mediul 3D, care sunt de asemenea modelate excelent.

Pentru cei ce nu sunt la curent, The Elder Scrolls V: Skyrim este un RPG open-world (faci ce vrei şi te plimbi pe unde vrei) ce se petrece la 200 de ani după evenimentele din The Elder Scrolls IV: Oblivion, dar nu are legătură cu acestea.

Printre adiţiile notabile ale noului joc se află noul sistem Radiant Story, care schimbă anumite elemente din joc în funcţie de deciziile pe care le iei (NPC-urile te trimit în dungeon-uri pe care nu le-ai mai vizitat, îţi apar în cale diverse personaje cu care te-ai mai întâlnit), dar şi sistemul de skilluri şi luptele cu dragoni. Că tot a venit vorba de dragoni, aceştia se plimbă prin lumea din Skyrim şi pot ataca personaje sau chiar oraşe fără ca acest lucru să fie scriptat.

Aşteptarea este chinuitoare, dar mai e puţin până la data de 11.11.11 în care jocul, produs de Bethesda Game Studios, se va lansa atât pentru PC cât şi pentru Xbox 360 şi PS3.

Click pentru un clip superb care prezintă schiţe şi ceea ce au devenit ele în final în jocul ce promite a fi un adevărat succes în categoria RPG.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.