GTA V a fost anunțat!

Cei de la Rockstar ne aduc un cadou înainte de sărbători și anunță că au deja în lucrul GTA V (modalitatea de a da de veste a fost una stupid de simplă – intrați pe rockstargames.com și veți vedea despre ce vorbesc). Iar din câte informații avem până acum se pare că acțiunea din joc se va petrece de data aceasta în Los Angeles (denumit Los Santos în seria GTA), oraş care va fi redat până la ultimul detaliu în GTA V. Mai mult, există zvonuri cum că însuși Robert De Niro își va împrumuta vocea unuia dintre personajele din joc.

Primele imagini plus video vor apărea pe 2 noiembrie, când Rockstar va lansa debut trailer-ul pentru GTA V însă logo-ul jocului rămâne o copie fidelă a celorlalte ediții din franciză – singura adiție este cifra romană “V” al cărei design este identic cu cel de pe dolarii americani (o fi vreun indiciu despre gameplay!?).

Tot ce mai știm la ora actuală este că GTA V va apărea atât pe console (PS3 și X360) cât și pe PC însă imediat ce vom afla ceva în plus vă vom anunța! Stați cu Overheat.ro deschis în browser!

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.