Batman: Arkham City – o lansare de succes

La lansarea jocului Batman: Arkham City (varianta pentru PS3 și Xbox 360), care a avut loc vineri, la Gameshop, a fost și echipa Overheat!

Am ramas surprinși de faptul că, față de majoritatea evenimentelor cu public la care am participat până acum, de data aceasta media de vârstă a participanților a fost surprinzător de mică, ceea ce ne confirmă glorios așteptările: pe piața românească gamingul se ține bine și e făcut și de pe console!

A fost plăcut să aud de la puștii de 10-12 ani cum sunt portate anumite jocuri de pe PC către console și a fost minunat să îi văd că participă la concursurile cu întrebări și că reușesc să câștige!

În altă oridine de idei, lansarea realizată de către cei de la theGameCAST a fost bine pusă la punct, existând atât sentimentul acela de competiție (dat de concursurile cu întrebări ale căror premii au fost cel puțin spus consistente – ediții de colecție, tricouri kituri marca Batman: Arkham City) cât și relaxarea venită odată cu posibilitatea de a juca liniștit jocul pe una din consolele puse la dispoziție!

Articolul precedent
Articolul următor
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.