Vino la lansarea oficială Batman: Arkham City

Vineri, 21 octombrie 2011, începând cu orele 17:00 eşti aşteptat la lansarea oficială în România a jocului Batman: Arkham City! (Lansare exclusiv pentru console! Pe PC, jocul se va lansa în Noiembrie)

Batman: Arkham City pare să fie cel mai bun joc cu eroi realizat vreodată (pe agregatorul Metacritic are în prezent un scor de scor 95% , obţinut din media a 32 de review-uri  – întrecând cu 3 puncte procentuale scorul extraordinarului Batman: Arkham Asylum)

Dacă decideţi să veniţi la eveniment, veţi putea participa la concursuri surpriză şi tombole cu premii constând în tricouri, jocuri, benzi desenate, filme Blu-Ray/DVD şi multe altele. Detaliile complete despre desfăşurarea acestora vor fi prezentate la locul evenimentului.

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul şi bunii prieteni de la theGameCast.net – Cosmin Aioniţă şi Cătălin Niţu care vor face o scurtă prezentare a jocului. Nu în ultimul rând, veţi putea juca noul titlu Batman pe console Xbox 360.

Lansarea va avea loc în Concept Store-ul GameShop.ro (Sf. Vineri nr.25, Bucureşti), începând cu orele 17:00. Noi vom fi acolo.

După click aveţi şi o descriere a jocului, aşa cum ne-a fost expusă de către organizatorii de la Best Distribution, dar şi cel mai nou trailer:

Dezvoltat de studiourile Rocksteady, Batman Arkham City amplifică atmosfera din jocul trecut, trimițând jucătorii, de data asta, în Arkham City, noua închisoare de maximă securitate pentru răufăcătorii din Gotham.

Noua poveste aduce și alte personaje clasice din Gotham, precum Two Face și Catwoman şi oferă o experienţă autentică, înrădăcinată într-o poveste originală şi captivantă, precum şi un mod de joc ce constă într-o combinaţie de lupte corp la corp, camuflaj şi înfiltrare, investigări şi provocări bazate pe viteza de reacţie. Alături de multe îmbunătățiri la modul de joc, fanii vor se vor bucura de posibiltatea de a intra în rolul lui Dark Knight, cavalerul întunecat.


Mai multe detalii despre joc puteţi găsi pe http://community.batmanarkhamcity.com/.

 

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.