Marvel a anunțat un nou joc Spider-Man, la timp pentru următorul film din serie

Cei de la Marvel împreună cu dezvoltatorii de la Beenox au anunțat la New York Comic Con următorul joc din seria Spider-Man, care va avea legătură cu noul film Spider-Man aflat încă în dezvoltare, intitulat Amazing Spider-Man. filmul se va lansa pe data de 3 Iulie.

Cert este că jocul ar putea să se lanseze în acelaşi timp cu filmul, sau la un interval de câteva zile/săptămâni după acest film, fiind programat să se lanseze în vara anului viitor. Jocul este open world aşa cum nu am mai întâlnit de la Web of Shadows încoace, şi deşi nu va avea o poveste identică celei din film, va avea legătură cu aceasta.

Cât despre dezvoltatorii de la Beenox, este bine să știm că aceștia au la activ 2 jocuri Spider-Man (Shattered Dimensions – 2010 și Edge of Time – 2011), care din fericire pentru aceștia, sunt unele dintre cele mai bune jocuri Spider-Man lansate vreodată.

Mai multe detalii despre film sau joc nu au fost dezvăluite, dar un lucru sigur este că în 2012 acestea își vor face apariția și  ne vor încânta cu lucrurile uimitoare de care vor dispune. Până atunci, urmăriți în continuare site-ul Overheat, pentru a afla lucruri interesante și utile despre industria voastră preferată.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.