Uncharted 3: Co-op offline și un walkthrough nou

După cum unii dintre voi știu, noul titlu din seria Uncharted, intitulat Uncharted 3: Drake’s Deception este în dezvoltare şi foarte aproape de lansare (1 Noiembrie).

Astăzi şi-au făcut apariţia un nou walkthrough dar şi câteva informații noi despre componenta de multiplayer, atât offline cât şi online. Cei de la Naughty Dog au implementat o nouă funcție pe partea de multiplayer. Este vorba despre Buddy System. Cu ce ne ajută acest Buddy System? Ei bine, la începutul meciului îți poți alege un buddy sau îți va fi atribuit unul automat. Când vei muri, îți poți alege să apari la un punct de apariție, sau te poți teleporta lângă partenerul cu care formezi echipă (a la Battlefield Bad Company 2). Partenerii care lucrează împreună pentru a captura comori sau pentru a omorî adversarii vor primi bonsuri mai mari față de cei care nu lucrează în echipă. Bonusurile sunt materializate prin medalii sau “bani”.

Pe lângă noul Buddy System, un lucru interesant este că jocul va avea un co-op și în modul offline, deci vă puteți distra împreună cu prietenii în timp ce încercați să descifrați misterele acestui joc.

O declarație a lui Evan Wells în legătură cu asta sună cam așa:

Da, veți putea juca Uncharted 3 în modul co-op atât multiplayer cât și single-player

Uncharted 3: Drake’s Deception va fi disponibil pe data de 1 Noiembrie a acestui an, exclusiv pentru PlayStation 3, fiind dezvoltat de către Naughty Dog și publicat de Sony Computer Entertainment. Jocul foloseşte engine-ul Naughty Dog Engine 3.0.

Până când jocul se va lansa și vă vom putea spune mai multe lucruri despre acesta, mai jos aveți un filmuleț care prezintă sistemul Buddy despre care am vorbit mai devreme.

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.