Un Wii ca pentru băieței (blue)

Este evident că varianta albă a consolei Wii este deja prea puțin interesantă, mai ales ca în curând aceasta va deveni parte din generația veche a acestor tipuri de sisteme de entertainment (vine Wii U peste noi).

Astfel, după ce Nintendo a hotărât să pună la vânzare și o variantă mai stilată, pe negru, acum vine cu ceva și mai special în termeni cromatici: o variantă bleu, tocmai bună de făcut cadou unui…băiețel.

Dar atenție, dacă vreți ca darul să aibă efectul scontat (bucurie interminabilă și dorința de a sta numai cu ochii în ecranul televizorului) să aveți grijă ca acel copil să fie….destul de mic și să nu fi prins gustul jocurilor video HD și care au într-adevăr priză la public.

Wii blue va fi de fapt un bundle ce conține titlul Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (= ÎNCĂ un joc cu Mario) ce va conține una bucată consolă albastră, un Wii Remote Plus albastru, un Nunckuck albastru, o foaie cu stickere și evident jocul (o fi și ăsta albastru?!?)

Dacă sunteți interesați este bine de știut că varianta blue a fost confirmată pentru lansare numai în Europa și urmează a fi pusă în vânzare pe 18 noiembrie.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.