Documentar despre Aperture Science?

Se pare că devotamentul unora pentru ceea ce le place cel mai mult (în acest caz e vorba de Portal) poate avea urmări dintre cele mai diverse! Așa a fost și cazul unor oameni care adoră pur și simplu acest titlu de la Valve, fiind dispuși chiar să investească bani și energie în realizarea unui documentar axat pe laboratoarele Aperture Science!

Avem în fața ochilor un scurt metraj de 21 de minute în care se discută practic cu “angajații” din laborator, care dau întruna din gură despre meseria lor. Filmul este presărat cu multe replici absolut bestiale, care te vor face instant să îți schimbi dispoziția dacă ești cumva morocănos sau probabil că dacă te simți deja luat de un val de veselie, vei ajunge să faci febră musculară din cauza hohotelor de râs!

Filmul, după click!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. As dori sa atrag atentia asupra unui mic detaliu, dar foarte important, legat de acest articol. Ma refer aici, desigur, la titlul articolului, care, din punctul meu de vedere, cred ca ar trebui schimbat intr-un titlu mai atragator care iese in evidenta, iar articolul sa vine cu o completare despre Aperture Laboratories. Initial, cand am citit titlul, am crezut ca este vorba despre programul Aperture de la Apple.
    Legat de videoclip, mi se pare o super idee sa-ti faci “reclama” prin intermediul unui “documentar”, iar jocul Portal creat de ei (corectati-ma daca gresesc) pare a fi un joc challenging and provocative, cred ca o sa-l deschid si eu zilele acestea :).

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.