Star Wars: The Old Republic se va lansa în decembrie

Electronic Arts aduce o veste bună pentru fanii seriei Star Wars şi confirmă faptul că producătorii lui Star Wars: The Old Republic (adică BioWare) vor avea jocul gata până pe 20 decembrie, când va avea loc lansarea sa în America de Nord (pe 22 vine şi în Europa, staţi liniştiţi).

MMORPG-ul, care a fost anunţat încă din 2008, îl va înlocui cu totul pe Star Wars: Galaxies, care exista pe piaţă din 2003 şi ale cărui servere vor fi închise oficial pe data de 15 decembrie anul acesta, decizie datorată în parte si faptului că din 2009 îşi redusese numărul de servere la jumătate din cauza unei scăderi substanţiale a numărului de jucători.

Astfel, universul impresionant din seria cinematografică va fi menţinut în viaţa de zi cu zi a gamerului prin The Old Republic, un joc de care EA declară că ar fi profitabil şi cu numai 500.000 de utilizatori, care vor plăti 14,99$ pe lună, fiind printre ultimele dintre  MMO-urile care adoptă schema cu abonamentul lunar în locul simpaticului “free to play”.

Încă o veste importantă este că numărul de copii digitale (ce vor fi vândute exclusiv prin Origin) şi retail va fi restrâns la o limită pe care Electronic Arts nu vrea să o facă publică iar decizia a fost motivată prin, surpriză (sau nu), dorinţa de a realiza la timp o extindere a capacităţii serverelor dedicate titlului.  Sfatul publisherului este deci să vă grăbiţi cu achiziţionarea jocului dacă sunteţi un fan înfocat.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.