Cum să îţi cumperi varianta digitală a jocurilor preferate la o plimbare prin oraş

Azi mi-a atras atenţia pentru prima oară unul din acele aparate prin intermediul cărora poţi să îţi iei una, alta. Sţiam şi eu că este vorba despre cartele de reîncărcare ori diverse alte servicii de plată online însă ce nu ştiam este că au si secţiune de jocuri!

M-am lăsat surprinsă de  o imagine cu nimeni altul decât Counter Strike Source, care are un discount de 20%, făcându-l să coste numai 40 de lei. Primul impuls a fost “ce dracu, chiar nu mai vad bine?!? De când au început românii din business să aibă habar de minunata lume a gamingului!?”. Aşa că m-am apropiat uşor, fiindu-mi frică să nu sufăr de halucinaţii datorate pasiunii de gamer şi s-a făcut lumină! Compania ZebraPay vine cu nişte terminale plasate prin tot Bucureştiul şi nu numai de la care poţi foarte uşor să achiziţionezi ori bani virtuali pentru MMO-uri, ori time cards pentru aceleaşi MMO-uri sau chiar să îţi cumperi jocul preferat (dacă îl au în listă).

Şmecheria e simplă: te duci la un aparat (sigur îl vei remarca, e deghizat în zebră), selectezi de pe ecranul touchscreen secţiunea cu jocuri şi îţi alegi exact ce ai nevoie. Apoi apeşi pe butonul “Cumpăr”, care te trimite la un keyboard frumuşel, unde îi furnizezi adresa de mail. Apoi aparatul devine un mic monstruleţ mâncător de bani. Vei introduce suma ce reprezintă preţul jocului (ai grijă, nu dă rest însă dacă bagi prea mulţi bani, îţi restituie diferenţa sub formă de cod de bare care poate fi folosit la o achiziţie ulterioară) şi voila! Vei avea key-ul jocului preferat în format digital imprimat pe chitanţă!

A, am uitat să menţionez că jocurile sunt oferite la vânzare “din vina” parteneriatului între Zebra Pay şi Computergames. Dacă vă interesează locaţiile în care puteţi găsi terminalele deghizate în zebră, consultaţi lista de aici!

Vă doresc joacă plăcută în continuare!

 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.