Noutăţi despre HL2: Episode 3 şi DotA 2! Avem noul intro Valve!

Cu toţii ştim că Valve lucrează din răsputeri la DotA 2. Şi fiind vorba de un joc multiplayer ce va fi jucat de zeci de mii de oameni, este important ca el să fie testat tot mai mult pentru a fi cât mai bine echilibrat. Ok, până acum totul pare logic şi normal.

Ceea ce nu este tocmai normal este că un beta-tester vietnamez a publicat pe internet tot folderul de DotA 2, iar de aici până la dezastru nu a mai fost decât un pas: extragerea informaţiilor de interes din fişierele jocului.

Ce s-a găsit? Păi… Indicii despre Half Life 2: Episode Three, noul filmuleţ de intro de la Valve şi o grămadă de informaţii despre DotA2.

În ceea ce priveşte DotA 2, avem icon-urile pentru spell-uri, toate dialogurile eroilor (apropo, câteva personaje sunt interpretate de Jon St. John, vocea lui Duke Nukem), toate povestile din spatele eroilorun fisier cu toate textele din joc, si cateva modele 3d din joc. De remarcat e că toate personajele au o replică în comun – “Shitty Wizards . WTF?

De asemenea, există câteva fişiere ce se referă la un magazin de item-uri în interiorul jocului. Acest lucru indică faptul că Valve ia în calcul ca jocul să fie free-to-play la un moment dat (dacă nu chiar de la lansare), asemenea lui Team Fortress 2.

Modurile de joc din DOTA 2 sunt:  All Pick, Single Draft, All Random, Random Draft, Captains Draft, Captains Mode, Death Mode, Easy Mode.

————————— OMG! CHESTII DESPRE HALF-LIFE 2: Episode 3 ———————–

Cam atât cu DotA 2, însă cea mai importantă descoperire din punct de vedere al core gamer-ului este următoarea:

/src/game/server/ep3/weapon_icegun.cpp
/src/game/server/ep3/weaponizer_concrete.cpp
/src/game/server/ep3/weaponizer_liquid.cpp
/src/game/server/ep3/weaponizer_metal.cpp
/src/game/server/ep3/weapon_flamethrower.cpp

Cinci fişiere dispuse într-un folder numit ep3. Ele ne duc cu gândul la faptul că în Half Life 2: Episode 3Gordon Freeman va purta în braţele sale cel puţin două arme noi: una care trage cu bucăţi de gheaţă (sau care, cine ştie, îngheaţă inamicul) şi una care împrăştie flăcări. Cât despre weaponizer, zvonurile spun că ar putea fi tot o armă: un gravity gun mai puternic, care să smulgă bucăţi de beton sau să manipuleze apa.

Am găsit o referire la această posibilă armă într-un interviu din Septembrie 2010, realizat de PC Gamer:

PC Gamer: Last time I was at your old office, on the whiteboard there was a pros and cons analysis of another weapon versus the Gravity Gun – something called the Weaponiser. Was that an Episode Three thing?

Gabe Newell: No, it was an internal design experiment that we were doing, which hasn’t seen the light of day.

Erik Johnson: That must have been a long time ago, that must have been during our direct to design experiments.

Poate că s-au răzgândit. În orice caz, fişierele descoperite mai sus reprezintă prima informaţie despre Episodul 3 pe care o primim de mult timp încoace.

În schimb, tot din acest leak avem şi filmuleţul de intro al Valve ce va fi inclus de acum înainte în jocurile produse de ei. Înfiorător:

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.