Debut trailer: Counter Strike Global Offensive

Atenţiune pasionaţi de CS (şi nu numai)!

Cei de la Valve ne oferă exact ceea ce ne dorim (bine..în afară de Half Life Ep. 3) şi ne pun faţă în faţă cu un nou joc din seria Counter Strike care cu siguranţă ne va tenta de fiecare dată când ne pornim PC-urile, PS3-urile ori Xbox-urile.

Încă din anul 1999 CS este unul dintre cele mai jucate titluri din lume, făcându-şi fani entuziaşti pretutindeni (numai eu ştiu de câte ori am auzit vorbindu-se despre acest joc pe holurile şcolii şi liceului meu, însă nu şi în facultate – oare de ce?!?).

Noul shooter se bazează pe o versiune rafinată a engine-ul Source şi şi va atrage prin noi arme, hărţi, moduri de joc,  un sistem de matchmaking şi clasamente online pentru jucători cât şi pentru echipe. Un lucru destul de interesant este că jocul  are şi cross platform play, ca va permite tuturor să joace laolaltă, indiferent de platforma pentru care a achiziţionat titlul, ceea ce va face lucrurile mult mai interesante.

Valve a hotărât să nu modifice la extrem cadrul vizual aşa că multe hărţi  sunt bazate pe, de acum clasicul Counter-Strike 1.6 şi CS: Source, cu mici modificări. În total vom avea de ales ditre 5 hărţi pentru modurile Bomb şi Defuse şi încă 2 pentru modul Hostage Rescue.

Despre lansare încă nu se cunosc foarte multe nformaţii,  Counter Strike Global Offensive fiind programat pentru anul 2012.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.