Escape form City 17 – partea a 2-a este aici!

13 februarie 2009 a fost o zi istorică: în acel moment lumea întreagă (sau numai cei interesaţi ca să fim corecţi) a putut urmări un scurt metraj numit Escape form City 17 care se bazează pe ideile din spatele jocului Half Life 2: Episode One. În acele zile creatorii săi (Purchase Brothers) şi-au asigurat recunoasterea în lumea entertainmentului printr-un film superb executat, care redă perfect atmosfera din joc.

Iar acum, aceeaşi echipă a livrat pe piaţă a doua parte a scurt metrajului, fiind şi foarte generoasă cu fanii săi: durata peliculei este considerabil mai mare (14:28 faţă de 3:53 minute) iar acţiunea şi ea practic triplată.

Filmul este unul realizat în cel mai profesional mod posibil, recreând într-un mod aproape ireal sentimentul pe care îl trâieşti din plin atunci când te joci Half Life iar acţiunea este, ca şi în prima parte, foarte alertă. Ideea de bază a rămas interacţiunea “armată” dintre membrii Rezistenţei şi ofiţerii CP (Civil Protection), asezonată de Strideri dar cu o mică menţiune: sarea şi piperul vin odată cu cu înfiriparea unei poveşti de dragoste (zămislită în focul luptei) dintre o rusoaică şi un membru al rezistenţei. Însă e destul, nu vreau să vă stric plăcerea de a-l viziona!

Pe contul de Youtube al celor de la Purchase Brothers putem vedea că într-o singură zi de la lansare  Escape form City 17 Part 2 a strâns deja 100.283 de vizitatori iar descrierea videoclipului sună în felul următor: “O poveste despre relaţia care se leagă între doi oameni în timpul bătăliei pentru City 17. Filmul este realizat în acelaşi stil guerilla ca şi originalul şi a fost realizat cu un buget de 250 de dolari si o cameră video HVX 200.”

 

Bravo băieţi (şi fete)!

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.