Portal: No Escape – scurt metraj de excepţie!

 

Industria entertainmentului din zilele noastre a permis un mix destul de interesant, în care filmele sunt inspirate din jocuri dar si viceversa. Astfel, filme precum Resident Evil, Tomb Rider, Silent Hill, Mortal Kombat (şi lista poate continua) îşi au originea în titlurile de gaming iar Stargate, Enter the Matrix ori Lord of the Rings au adaptat povestea filmului pentru a deveni jocuri video.

În aceste condiţii era de asteptat faptul că cineva, undeva se va gândi la o adaptare cinematografică dupa Portal 2, care are un potenţial imens de a deveni un blockbuster (în cazul unui lung metraj) sau a unui video viral (pentru scurt metraje).

Astfel, Portal No Escape regizat de Dan Trachtenberg este un film de 7 minute în care actriţa Danielle Rayne, nescoţând o vorbă,  o impersonează pe Chell. Filmul ruşeşte să redea perfect atmosfera din Portal 2 , acesta incluzând evident şi elementul cheie din joc: Aperture Science Handheld Portal Device supranumit şi Portal Gun. Însă nu vreau să dezvălui foarte mult din acţiune, nevrând să vă răpesc plăcerea. Vizionare plăcută!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.