3DS în conferinţă şi cu uşile închise

Cei de la Nintendo încearcă în continuare să aducă un zâmbet pe buzele analiştilor financiari ai companiei care urmăresc vânzările consolei 3DS, sistemul trecând deja printr-o scădere semnificativă de preţ care a avut loc la numai câteva luni de la lansare (pentru care preşedintele Nintendo şi-a cerut personal scuze…deşi nouă ne convine de minune) devenind astfel  169.99$ în locul sumei de 249.99 $.

Iar acum se face o nouă încercare de revitalizare forţată a Nintendo 3DS printr-o conferinţă ce va avea loc pe date de 13 septembrie la Tokyo în care vor fi discutate numai aspectele legate strict de acest sistem. Compania a anunţat că sala va fi ocupată strict de analişti, investitori, jurnalişti, nefiind deschisă publicului larg.

Nintendo nu a dat niciun fel de detalii referitoare la ce anume se va prezenta în timpul acestei conferinţe însă se zvoneşte prin industrie faptul că sistemul va suferi o revizie majoră care să aducă un plus de funcţionalitate şi să tempereze efectul 3D.

Este vehiculat faptul că japonezii se vor axa pe realizarea unui periferic pentru consolă care să joace rolul unui stick analog secund atât de necesar şi care se va vinde la un preţ în jurul sumei de 10$.

Însă cea mai gravă veste este că Nintendo deja ar lucra la o nouă consolă, care să înlocuiască 3DS-ul şi care, practic, să fie mult mai rentabilă sub aspectul vânzărilor.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.